www.archive-dk-2012.com » DK » H » HADSTENTS

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

    Archived pages: 626 . Archive date: 2012-10.

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Forside
    Descriptive info: .. Søg.. Cookie- og privatlivspolitik.. Forside.. Videncenter.. Studiemiljø.. Erhvervsuddannelse.. EUX.. Akademi.. Efteruddannelse.. Om DjH.. Intranet.. 1.. 2.. 3.. Plastmagerelever på grundforløb bygger vindmøller.. Se mere.. Har du et liv efter skoletid?.. Learning Center.. Mere viden og aktiv fritid.. DjH PUNKT.. Robot på YouTube.. Certificering.. Ledige stillinger.. Find rundt på DjH.. Nyhedsbreve.. Uddannelser.. EUD-grundforløb.. Køletekniker.. Træfagenes byggeuddannelse.. Elektriker.. Plastmager-/specialist.. EUX-tømrer.. EUX-elektriker.. Aktuelt.. To DjH elever til regionsmesterskab i godt håndværk.. Regionens bedste lærling indenfor en række håndværksfag findes ved regionsmesterskaberne i Skills på.. Grundskole Skills stafetten i Favrskov..  ...   stort kort.. Følg DjH på Facebook.. Energimesse 2012.. Årets energimesse holdes.. lørdag den 27.. oktober.. - alle er velkomne!.. Åbent Hus 2013.. Kom til.. Åbent Hus.. lørdag den 2.. februar 2013 kl.. 10.. 00 - 15.. 00.. Alle er velkomne!.. Kender du DjH s.. ? Se filmen.. Learning Center på DjH.. Besøg på skolen? Kontakt studievejleder Niels Søndergaard på tlf.. : 8937 0329.. Start - erhvervsuddannelser.. læs mere.. Den jydske Haandværkerskole.. Ellemosevej 25.. 8370 Hadsten.. Tlf.. : 8937 0100.. Fax: 8691 5240.. E-mail:.. djh(snabel_a)hadstents.. dk.. CVR.. 37709514.. Facebook..

    Original link path: /
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Adgang for alle
    Descriptive info: Tlf: 89370100.. Fax: 86915240.. /.. Adgang for alle.. Problemer med at læse.. ?.. På.. adgangforalle.. kan du finde hjælp til at få læst teksten højt.. På siden kan du hente og installere en gratis fjernbetjening.. Herefter kan du markere den tekst, du gerne vil have læst op og klikke på afspil.. Din pc'er skal have lydkort, højttalere og netadgang..

    Original link path: /adgangforalle/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Kontakt
    Descriptive info: Kontakt.. Felter markeret med.. *.. er obligatoriske.. Ønsker du.. kontakt til skolen generelt.. kontakt til webmaster.. Navn.. Adresse.. Postnr.. By.. Telefon.. E-mail.. Kommentar..

    Original link path: /kontakt/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Sitemap
    Descriptive info: Sitemap.. Oversigt over menustrukturen med samtlige sektioner og undermenuer på websitet.. Udstillertilmelding.. Projekter.. Solceller.. Kurveknækker.. Jordvarmeboringer.. Plastic recycling.. Lovgivning.. Bygningsreglement BR10.. Nyheder.. Udgivelser.. Links.. Learning Center & fritid.. Lektievejledere.. Arrangementer.. Fritid.. Praktik i udlandet.. Skolehjem.. Se et værelse.. Faciliteter på skolehjemmet.. Skolehjemsberettiget.. Kollegier.. Hovvejskollegiet.. Ansøgning Hovvejskollegiet.. Ellemosevej.. Historier fra DjH.. Livet på DjH.. Studie og uddannelse.. Grundforløb.. Fag på grundforløbet.. Undervisningsform.. Prøve.. Grundforløbspakke, el.. Uddannelsen.. Grafisk oversigt.. Arbejdet som elektriker.. Lovgrundlag for elektrikeruddannelsen.. Afdelingen.. Tilmelding.. Fag.. Undervisning.. Grundforløbspakke, køl.. Grafisk oversigt.. Lovgrundlag.. Det faglige indhold på grundforløbet.. Grundforløbspakke, Bygge og anlæg.. Arbejdet.. Billeder fra uddannelsen.. Grundforløbspakke, plast.. Plastmager.. Se video.. Plastspecialist.. Tilmelding plastmager.. Tilmelding plastspecialist.. Start på grundforløb.. Vejledning.. Virksomhedens elevplan.. Lærlinge og tilskud.. Praktikvejledning.. Søg praktikplads.. Specialpædagogisk støtte.. Skolepraktik.. Temaer og projekter.. Praktik.. Bo på skolen.. Hverdagen på DjH..  ...   Kurser afholdt på andre skoler.. Vision og værdier.. Ledelse.. Organisationsplan.. Bestyrelse og udvalg.. Forretningsudvalg.. Samarbejdsudvalg.. Lokale uddannelsesudvalg.. Elektrikeruddannelsen.. Plastuddannelse.. Køleuddannelsen.. Sikkerhed og arbejdsmiljø.. Arbejdsmiljøudvalg.. Arbejdsmiljøtjenesten.. Kunst på DjH.. Nyhedsbreve 2011.. Nyhedsbreve 2010.. Nyhedsbreve 2009.. Nyhedsbreve 2008.. Nyhedsbreve 2007.. Nyhedsbreve 2006.. Nyhedsbreve 2005.. Pressemeddelelser.. DjH har fået donation på 680.. 000 kr.. til vedvarende energi.. Svendebrev og studenterhue - på én gang.. Den jydske Haandværkerskole præsenterer EUX ved DM i SKILLS.. Om uddannelserne.. Udbud.. Pædagogik.. Internationalisering.. TA3 - Internationale projekter.. Samarbejdspartnere.. Regler og politikker.. Godskrivning (merit) og procedure.. Eksamensreglement - prøver og eksaminer.. Rygepolitik.. Alkohol- og misbrugspolitik.. Voldspolitik.. Politik for snerydning og glatførebekæmpelse.. Kvalitet.. Elevtilfredshed.. Evaluering - AMU.. Undervisningsmiljø.. Karakterer.. Uddannelsesafbrud.. Uddannelsesaftaler.. Virksomhedskontakt.. Tilfredshedsanalyse.. Medarbejdertilfredshed.. MTU 2009.. MTU 2005.. MTU 2003.. Kompetenceudvikling.. Ledelsesudvikling.. Det kan DjH tilbyde.. Det kan eleverne.. Kontakt os..

    Original link path: /sitemap/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Technical College Of Jutland
    Descriptive info: Technical College Of Jutland.. Vocational.. education (duration: 4 years full time) is offered in the following fields:.. Carpentry.. Electrical engineering.. Refrigeration and air-conditioning.. Plastics processing technology.. Within refrigeration and plastics the college is national college.. Further and higher technical education (duration: 2 years - full time, on top of vocational education) is offered within electrical engineering and plastics processing technology.. In-service training.. is offered within all areas.. The college has its own hotel and restaurant as people come from all over the country to attend courses.. The college has developed E-learning programmes within plastics processing technology and refrigeration.. We have an E-learning network with colleges in Sweden, United Kingdom and France.. Furthermore, all students are offered an option of  ...   various colleges in Europe and is also a partner in TA3 (Trans-Atlantic Technology and Training Alliance, a 30-college alliance aimed at inter-institutional and international learning and innovation).. The college has long time experience in innovation entrepreneurship at higher technical education level (diploma), aimed at students who wish to start up their own company or take over/be a partner in a company (often the young generation coming into a family business).. As the college is national college of two educational fields, it is accustomed to work with curriculum development at all levels.. College staff have been deeply involved in the recent revision of the Danish Vocational Education Act.. See also.. Introduction.. Values.. International projects.. Refrigeration and air-conditioning.. Academy engineer : installations..

    Original link path: /inenglish/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Cookie- og privatlivspolitik
    Descriptive info: Dette website anvender cookies til følgende formål:.. Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.. Cookies.. Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.. Så lang tid opbevares cookies.. Cookies levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til.. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år.. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies.. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.. eks.. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.. Sådan sletter du cookies.. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.. Se vejledning ved at klikke her.. http://minecookies.. org/cookiehandtering.. Hvordan undgår jeg cookies?.. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.. Hvis du klikker her.. , får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.. Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt.. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne.. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger.. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc.. Søg efter "cookies".. Hvad cookies bruges til på vores website.. Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt.. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer.. Website (brugerindstillinger).. Websitet bruger første-parts cookies til at gemme oplysninger om dine indstillinger.. Det kan være for at holde  ...   henvendelse på dhj@hadstents.. dk eller telefon 89 37 01 00.. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.. Beskyttelse af personoplysninger.. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige.. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden.. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.. Klage indgives til Datatilsynet, jf.. persondatalovens § 58, stk.. Ejeroplysninger og kontakt.. Telefon: 8937 0100.. E-mail: djh@hadstents.. Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os..

    Original link path: /cookie/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Videncenter Energi
    Descriptive info: Videncenter Energi.. Videncenter Energi netværker med virksomheder lokalt, nationalt og internationalt om energi, og om hvordan vi bedst trækker på hinandens erfaringer og skaber samarbejde med stor synergieffekt.. Videncenter Energis netværk er basis for erfaringsudveksling og samarbejde omkring udvikling, undervisning og udstyr.. Den jydske Haandværkerskole (DjH) har konsulent- og formidlerrollen, og samler trådene mellem virksomhederne og den viden skolen samler gennem uddannelsesaktivitet.. I netværket opstår spændende projekter med både virksomhederne og DjH som aktive parter - det giver synergi og styrker begge veje.. Videncenter Energi har fokus på:.. Energiinnovation.. Optimering af kendte energiteknologier.. Synergi mellem energiteknologier.. At fremme bæredygtige energiteknologier.. M.. ål:.. At være basen hvor virksomheder naturligt mødes til erfaringsudveksling, networking m.. m.. og på den måde bruger DjH's  ...   såvel som organisationer og selvstændige erhvervsdrivende, som har interesse indenfor området energi.. Netværket bygger på teorien om, at man hurtigere og bedre når sine mål hvis man formår at anvende sit netværk.. Videncenter netværket er et tværfagligt netværk for virksomhedsejere fra alle brancher, organisationer og institutioner med et fælles mål - ENERGI og viden.. Netværket fokuserer på kompetenceudvikling, videndeling, erfaringsudveksling, idéudvikling og drøftelse af udfordringer og problemstillinger som netværkets medlemmer tager op.. Skriv til.. videncenter-energi@hadstents.. hvis du ønsker at tilmelde dig netværket.. Hanne Bisgaard Hansen.. Projektkoordinator / 89370100.. Solcellerne på Den jydske Haandværkerskole.. Siden 1998 har DjH fungeret som uddannelsesinstitution for elektrikere, som uddannes blandt andet til solcelleinstallationer.. Læs om projekt-klimaskærm, med solceller installeret som udvendig klimaskærm, på skolens facadeparti..

    Original link path: /videncenter/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Studiemiljø
    Descriptive info: Bor du på skolen mens du læser, finder du snart ud af, at DjH er langt mere end bare skole og skolehjem.. I Learning Center finder du aktiviteter af både faglig, social og sportslig karakter døgnet rundt.. Skole og kostskole.. Den jydske Haandværkerskole er både skole og kostskole for dig der kommer langvejs fra.. Vores skolehjem har plads til 318 elever og er en del af skolen.. Skolen er indrettet efter den amerikanske campusmodel, hvor du som studerende får dækket alle dine behov indenfor bolig, forplejning, fritid og indlæring på samme sted.. Aktiviteter efter skoletid.. Din dagskole, kostskole og uddannelse hænger sammen med dit fritidsliv, og foregår indenfor de samme rammer og du  ...   være en del af et Learning Center, vil understøtter dit læringsmiljø.. Learning centeret er en læringsramme med forelæsningstilbud på tværs af uddannelser med temaer, som ikke berøres i den daglige undervining sideløbende med projektarbejde og lektievejledning.. Learning Centeret holder åbent eftermiddag og aften, og er bemandet af lektievejledere og tutorer.. Basis for faglige og personlige netværk.. Du bor sammen med jævnaldrende, der har samme interesser for det tekniske og håndværksmæssige som dig selv.. Du kan hente hjælp hos dine medstuderende, og opbygge et stærkt fagligt og personligt netværk, som du kan benytte dig af på skolen og senere i erhvervslivet.. Frank Gotfredsen.. Skolehjemsansvarlig / 89370100.. Mere information.. Download folderen:.. Uddannelse, oplevelse, kammeratskab.. (pdf)..

    Original link path: /24-timersskole/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - Vekseluddannelse
    Descriptive info: Vekseluddannelse.. Alle erhvervsuddannelser er vekseluddannelser.. Det betyder, at din uddannelse består af perioder med skoleophold og perioder med praktik i virksomheden.. Den konkrete fordeling af praktik- og skoleperioder kan du se under de enkelte uddannelser.. Du kan begynde din uddannelse på to måder:.. En virksomhed tager dig i lære.. Du og virksomheden underskriver en uddannelsesaftale.. Efter en kort praktikperiode i virksomheden begynder  ...   du en praktikplads i en virksomhed.. Du begynder i virksomheden, når du har afsluttet grundforløbet.. Der er ingen forskel på, om du begynder på den ene eller på den anden måde.. Blot er det gældende, at du efter endt grundforløb skal have praktikplads for at komme videre i dit uddannelsesforløb.. Personlig uddannelsesplan.. Relaterede emner.. Erhvervsuddannelser.. Uddannelsesaftale.. Hvad vil du være?.. Projekt Frivillig..

    Original link path: /ungdom/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - EUX
    Descriptive info: EUX kombinerer bøger og håndværk.. Efter sommerferien 2012 kan du begynde på EUX-elektriker eller EUX-tømrer på Den jydske Haandværkerskole.. Du kommer ud med både en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse, du kan bruge, hvis du har lyst til at læse videre.. Kommer du langvejs fra, bliver du tilbudt bomuligheder i et spændende og aktivt campusmiljø.. Din praktikperiode tilbringer du i en virksomhed.. Vi har kontakt til mange interesserede virksomheder - også i udlandet.. EUX er en uddannelse der kombinerer en kendt erhvervsuddannelse med boglige fag på gymnasieniveau.. Du står altså efter endt uddannelse med både et svendebrev og et eksamensbevis i hånden, der giver dig adgang til at læse videre.. Uddannelsen er bygget op som en vekseluddannelse, mellem skole- og praktikophold, og begynder med 39 uger på EUX-grundforløb.. Før du begynder eller lige efter EUX-grundforløbet, skal du have lavet uddannelsesaftale med en virksomhed.. Du tilbringer i alt tre perioder på skolen og tre perioder i praktik.. Hele forløbet tager fire til fem år, afhængigt af det speciale du vælger.. I den sidste skoleperiode aflægger du først svendeprøve og derefter de gymnasiale eksaminer samtidig  ...   aftale med en virksomhed om en praktikplads, så får du løn under grundforløbet.. Har du ikke en praktikplads, afhænger økonomien af, om du er under eller over 18 år.. Under 18 år:.. Hvis du er skolehjemberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet.. Over 18 år:.. Du kan få su.. Hvis du er skolehjemsberettiget, koster det 475 kr.. /uge at bo på skolehjemmet.. Efter grundforløbet får du løn af din praktikvirksomhed.. Hvornår kan jeg begynde.. Du kan begynde din EUX-uddannelse på Den jydske Haandværkerskole til august 2013.. Tilmelding til EUX.. sker direkte til Den jydske Haandværkerskole, da EUX endnu ikke er tilgængelig på optagelse.. Kontakt os, hvis du har spørgsmål og brug for hjælp til tilmelding.. Niels Søndergaard.. Uddannelses- og erhvervsvejleder / 89370329.. Historier fra skolehjem og Learning Center på DjH.. Studie og uddannelse på DjH.. Skolekalender.. (pdf) - Her kan du se ferie og praktikperioder.. Informationsmøde om EUX.. Materiale fra informationsmødet den 22.. maj 2012.. Eleverne siger:.. Rigtigt gode lærere og gode forhold i klasser og værksted.. Der er et godt sammenhold i klasserne.. Værelserne er fine og multibanen er fin i fritiden..

    Original link path: /eux/
    Open archive

  • Title: Den jydske Haandværkerskole - DjH - Hvis du vil gøre en forskel
    Descriptive info: DjH - Hvis du vil gøre en forskel.. Installatør, el og vvs, automations- og energiteknolog er korte videregående uddannelser du kan tage på to år.. På Den jydske Haandværkerskole oplever du moderne rammer og undervisningsudstyr tilpasset indholdet i uddannelserne.. Projekter har afsæt i den virkelige verden, og praktikophold foregår i virksomheder, skolen har et tæt samarbejde med.. Den sparede energi er penge værd!.. Energiområdet nyder stor fokus.. Med en uddannelse som installatør eller teknolog kan du være med til at gøre en forskel på et område, der har verdens bevågenhed og samtidig betyder noget for den enkelte.. Installatører, el og vvs.. Installatører arbejder i mange funktioner specielt  ...   gå til en særlig autorisationsprøve, hvis du ønsker at arbejde som autoriseret installatør indenfor el eller gas og vvs.. Automationsteknologer.. Kan arbejde med design, opbygning og idriftsætning af automatiske maskin- og procesanlæg.. Energiteknologer.. Kan løse opgaver på tværs af el- og vvs-området og arbejder blandt andet med klimaanlæg, luftvarmeanlæg og varmepumper.. Varighed.. Uddannelserne er korte videregående uddannelser, der alle tager to år.. Studierne er SU-berettiget.. Der er udgifter til bøger og studiemateriale, og du skal medbringe en bærbar pc.. Uddannelsesstart.. Januar og august: Elinstallatør.. August: VVS-installatør, energi- og automationsteknolog.. Malene Olsen.. Administration / 89370310.. Uddannelsesguiden.. Statens Uddannelsesstøtte.. TEKNIQ installatørernes organisation.. Dansk Elforbund.. DS Håndværk Industri.. Sikkerhedsstyrelsen.. Fronter..

    Original link path: /akademi/
    Open archive


  • Archived pages: 626